Lad mig præsentere: Nyhedsbrevet Fuldmåne!

Et dejligt minde jeg har fra at gå i folkeskole, var at lave rapporter. Jeg husker, at jeg og en håndfuld andre piger gik meget op i at få afleveret nogle flotte ting. Lave den rigtige overskrift, sætte billeder ind, gøre det flot. Det var lidt i overgangsperioden mellem papir og computer, så jeg husker det som om, at det nogle gange var håndskrevet og andre gange med flotte Wordart-overskrifter. Tilfredsstillelsen var stor, når det hele var færdigt og man kunne fylde det i plastiklommer og sætte det i en tilbudsmappe. Den lille, hvide strimmel, der sad i mappens forside, skulle selvfølgelig også dekoreres med rapportens titel. Min rapport om opdagelsesrejsende David Livingstone, står for mig som et mesterværk, jeg nok aldrig kan overgå. At jeg nu skal til at lave et nyhedsbrev og blog føles lidt som en rejse tilbage til den tid. Jeg skal finde de rigtige overskrifter og billeder og sætte det flot op. Og så skal det afleveres.

Nyhedsbrevet hedder Fuldmåne

Six Thousand Years Ago: or, the Works of Creation illustrated.

Nu har jeg så skrevet, klippet og klistret og jeg er klar til at præsentere jer for nyhedsbrevet Fuldmåne. Hvorfor hedder det det? Fordi det kommer en gang om måneden, ligesom fuldmånen gør, selvfølgelig. Og fordi jeg ærligt talt synes, at “Mette Høppner Jakobsens nyhedsbrev” ville være et gennemført kedeligt navn. Min næste bog skal heller ikke hedde “Mette Høppner Jakobsens nye bog”.

Det betyder, at du fremover vil kunne kigge på nattehimlen og se, om det snart er tid til nyhedsbrev fra mig. Hvis du i forvejen har en månekalender hængende på køleskabet, så har du allerede en god ide om hvornår, der kommer nyhedsbrev i din indbakke. Hvis du ligger og ikke kan sove om natten, kan det også være, det er fordi, det er tid til nyhedsbrev.

Hvad får du så i nyhedsbrevet?

I det første nyhedsbrev får du denne læseprøve

Hver fuldmåne får du blandt andet:

  • En PDF med en læseprøve, guide eller inspiration.
  • Eksklusivt indhold, som f.eks. behind the scenes fra tilblivelsen af min næste bog.
  • En original tegning fra min hånd.

Derudover vil der af og til være konkurrencer for nyhedsbrevsmodtagerne med mulighed for at vinde f.eks. bøger eller testlæsning af dit manuskript.

Nyhedsbrevet kommer første gang den 5. juni og her vil du blandt andet modtage en læseprøve, der indeholder første kapitel af min ungdomsroman Hvad jeg ved om Vinter. Du finder også ud af hvad arbejdstitlen er på min næste bog og hvor langt, jeg er med den.

Og jeg kan altså sagtens forstå hvis du tænker: “åh, endnu et nyhedsbrev, men jeg får så mange i forvejen, og jeg læser dem ikke, og jeg har forresten 4000 ulæste mails.” I forhold til det første, så tror jeg tit, at jeg har det på samme måde. Når jeg besøger en hjemmeside eller blog, og det bliver ved med at poppe op i hovedet på mig med “tilmeld dig vores nyhedsbrev”, så synes jeg det er lidt irriterende, og jeg tilmelder mig sjældent. Desuden var det også sådan førhen, at de nyhedsbreve, jeg var tilmeldt, dem åbnede jeg ikke. Men for efterhånden nogle år siden fik jeg ryddet op i det og frameldt mig alle dem, jeg ikke læste, sådan at jeg nu kun abonnerer på en håndfuld, som jeg rent faktisk læser og glæder mig til. Derfor er jeg selv blevet lidt fan af nyhedsbreve og vil gerne tilbyde et selv. Jeg har på ingen måde lyst til at være fyld i din indbakke, og jeg vil derfor gøre mit yderste for, at nyhedsbrevet skal være sjovt og inspirerende at læse. Hvis du oplever, at du ikke får det åbnet eller læst, så er det jo bare at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet og afmelde sig.

Hvis du har lyst, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet Fuldmåne her.

Hvis du ikke har, så er det selvfølgelig helt i orden. Så skal du være velkommen til at fortsætte med at læse med her på bloggen, og så skal jeg nok sørge for at gøre dig opmærksom på alt det, du går glip af i nyhedsbrevet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: