Hvad er det her for en blog?

Velkommen til! Jeg er utroligt glad for, at du er havnet i mit lille hjørne af verden.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette Høppner Jakobsen, og jeg debuterede i april i år med ungdomsromanen Hvad jeg ved om Vinter på Byens Forlag. Jeg har læst en bachelor i engelsk og filosofi på Aarhus Universitet, og jeg har gået et halvt år på Gladiators Jyske Forfatterskole. Jeg bor lidt uden for Vejle i et rækkehus med min mand Mark. Når jeg ikke sidder ved tasterne, kan jeg godt lide at læse, se en masse Youtube, få en drink med gode venner, spille computerspil eller brætspil og optage podcast. Det er mit mål at leve af at være forfatter, og her på bloggen kan du følge med i rejsen mod det mål.

Hvad kan du opleve her?

  • Du kan følge med i hvad der er nyt omkring min bog, samt i tilblivelsen af den næste.
  • Du kan få indblik i livet som forfatter.
  • Du kan få gode råd til din egen skrivning eller udgivelse.
  • Du kan få inspiration, hvis du er selvstændig eller ønsker at leve af din passion.
  • Du kan måske blive underholdt, hvis du har lige så god humor som mig.

Hvorfor har jeg startet denne blog?

Fordi jeg gerne vil have mit helt eget sted. Jeg kommunikerer allerede med læsere og andre interesserede på især Instagram og Facebook, og det er stadig et godt sted at følge mig.


Men der er det Mark Zuckerberg, der laver reglerne (for Facebook ejer jo også Instagram). Her på bloggen laver jeg reglerne. Ikke fordi der skal gå Daenerys Targaryen i den, men det giver mig mulighed for at lave lige præcis de ting, jeg godt kunne tænke mig. Konkurrencer, nyhedsbreve, events, 10 timer lange livestreams hvor jeg bygger LEGO, brænde byer af, hvad ved jeg.

Det bliver her jeg vil dele alle lækkerierne, som der ikke rigtigt er plads til på hverken Instagram eller Facebook. Fremover vil der være nyt på bloggen hver mandag.

Ikke nok med det, så vil jeg også lave et nyhedsbrev, som kommer en gang om måneden. Det bliver for de virkeligt seje, som ønsker eksklusivt indhold, som kun findes der. Første nyhedsbrev vil komme i juni, men du kan tilmelde dig allerede nu:

Processing…
Success! Du er med på listen!

Billedet i toppen:

Le Ballon by Imprimeur E. Pichot. Original from Library of Congress. Digitally enhanced by rawpixel.

Fisken: Karin Lindberg

One thought on “Hvad er det her for en blog?”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: